Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΕΒΖ- Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας

Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΕΒΖ- Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Η απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου να ξεπουλήσει την ΑΤΕ, βασικό μοχλό της αγροτικής ανάπτυξης στη χώρα μας και τις βιομηχανίες που ελέγχει, βρίσκει αντίθετους τους αγρότες που βλέπουν να δρομολογείται η οριστική τους εξαφάνιση στο όνομα της δημοσιονομικής εξυγίανσης και προσαρμογής.
Η επικείμενη εκποίηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης... που πρώτα φρόντισαν διαχρονικά οι κυβερνώντες να απαξιώσουν, έρχεται να αποτελειώσει την τευτλοκαλλιέργεια στην περιοχή της Ημαθίας και ευρύτερα.
Μπροστά στις εξελίξεις αυτές απαιτείται να γίνουν συντονισμένες κινήσεις από το αγροτικό και εργατικό κίνημα ώστε να μην υλοποιηθούν οι πολιτικές της κυβέρνησης Σαμαρά που πλέον θα είναι υπόλογη για την ερημοποίηση της υπαίθρου, το ξεκλήρισμα των αγροτών και την φτωχοποίησή τους.
Καλούμε ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας τους Ημαθιώτες να αντιδράσουν στις πολιτικές της κυβέρνησης και να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που γίνονται στην Ημαθία και σε άλλες περιοχές όπου λειτουργούν ακόμα τα ζαχαρουργεία.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ και των άλλων μετωπικών οργανώσεων του ΚΚΕ να διοργανώσει την αυριανή συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια και δηλώνει την συμπαράστασή της.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΖ

ΚΡΑΤΙΚΗ Η ΕΒΖ ΥΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου