Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές

ΨΗΦΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθύνεται στους εργαζόμενους, σε όλες τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές, τις συλλογικότητες, τις δυνάμεις και τα ρεύματα, που δύο χρόνια τώρα έδωσαν την μάχη με το σκοτάδι του Μνημονίου, της Τρόικα της Ευρωχούντας! Που μάτωσαν στις απεργίες και τις συγκρούσεις. Που γέμισαν με τη ζωή τους τις πλατείες. Που θέλουν να δυναμώσει το ανατρεπτικό, ταξικό εργατικό κίνημα. Για να ανατρέψουμε τις αντιδραστικές κυβερνήσεις, την ΕΕ, το ΔΝΤ, τον βάρβαρο καπιταλισμό! Ό,τι και εάν μας λένε εμείς ξέρουμε ότι η ιστορία δεν γράφεται στους διαδρόμους της εξουσίας, αλλά στους δρόμους του αγώνα. Με πλατύ αγωνιστικό μέτωπο, με ισχυρή, μαχητική αντικαπιταλιστική Αριστερά μπορούμε να τους ανατρέψουμε!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΥΡΩ, ΕΕ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ




-Άμεση καταγγελία της ληστρικής δανειακής σύμβασης, όλων των Μνημονίων και των μέτρων που τα συνοδεύουν.

-Μη αναγνώριση, παύση πληρωμών και διαγραφή του τοκογλυφικού χρέους.

-Ρήξη και αποδέσμευση από το ευρώ και την ΕΕ.

-Εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων, χωρίς αποζημίωση.

-Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις τώρα! Κατάργηση των χαρατσιών / αύξηση της φορολογίας του κεφαλαίου.

- Απαγόρευση των απολύσεων και πλήρης προστασία των ανέργων. Μείωση των ωρών δουλειάς και των χρόνων συνταξιοδότησης. Απαλλοτρίωση των εκατοντάδων κλειστών εργοστασίων και λειτουργία τους από τους ίδιους τους εργαζομένους.

-Φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα από τους ίδιους τους συνεταιρισμένους φτωχομεσαίους αγρότες με κατάργηση των μεσαζόντων, σε σύγκρουση με το εμπορικό και βιομηχανικό κεφάλαιο.

- Εργατικός έλεγχος παντού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου